Vår historia

För länge sedan så adopterade jag en pippi vid namn Uno. Han kommer ifrån Kina men adopterades bort till Nya Zeeland. Där fann min bror honom som hämtade hem honom så att han kunde bli min kompanjon.
gamla UNO RÄTT
Vi älskade varandra sedan dag ett!
resa Uno
Uno följde med mig på äventyr runt om i världen.ledsen UNO
Sedan skedde det ofattbara. Uno blev kidnappad av den ryska maffian för att de ville  använda hans utmärkta luktsinne för att kunna röja minor ifrån ett gammalt krig! De ringde upp mig och sa att de skulle kunna tänka sig att överlämna honom om jag gav dom 2 000 000 dollar! Jag sa att jag inte hade så enorma summor och då blev arga och vildsinta. Sedan hör jag ett skott och Uno piper till och sen blir det tyst! De sa att de hade tagit kål på honom!
uno rätt bara
Efter ett tag kände jag att jag var redo att gå vidare. Jag var redo att adoptera en ny pippi som skulle kunna ta Unos plats. Jag valde att ge honom namnet Uno. Precis som den döda Uno så kommer Uno ifrån Kina. Uno växte upp tillsammans med en tiger som tog hand om honom efter att hans mamma och pappa blev uppätna av en apa. Tigern som tog hand om Uno började dock få problem med humöret och började nafsa honom i pälsen och viska att han snart skulle äta upp honom! Uno blev skräckslagen och ansökte om att få bli adopterad.
glad Uno
Så fick han komma till mina trygga armar! Vi älskade varandra sedan dag ett!
nya UNO PISA
Sedan dess har vi varit på många äventyr tillsammans.

Du är välkommen att följa med oss på vår resa.

3 réponses sur “Vår historia”

  1. Fin historia, men som gammal språkstudent tycker jag att den nya pippin borde heta “Dos” istället. 😉

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *