Las Peñitas

 Ni vet väl om att det blivit oerhört trendigt med nätdejting på senare år, va?
Jag pysslade lite med det när jag befann mig i León. Vet ni vad jag fick på kroken? Jo, en äkta gulleplutt! (För att få reda på mer om tidigare gullepluttar; klicka på gulleplutt-taggen) Denna gången tar jag mig frihet att utnämna Adrian (som är hans namn) till en gulleplutt utan att rådfråga de tre andra medlemmarna i styrelsen Moa, Axelia och Uma. De får helt enkelt komma hit till Nicaragua får en utvärdering om det inte passar sig!

Adrian är en snäll, kärleksfull, dramatisk och känslig liten kille. Vi åkte till en strand som heter Las peñitas och som ligger runt en halvtimme ifrån León. Det blev en dag på stranden som Ledin brukar sjunga om…

peñitas peñitas1När man talar om trollen… Här är han ju!vi två las peñitas
peñitas2 peñitas3Informationen ovan är inte helt korrekt. Det bliv en utan TVÅ dagar på stranden. Den andra dagen tog vi med oss Sherry eller Cherrypie som jag brukar kalla henne. Här på bilden ovan sitter de och småler och samtalar om de vardagliga bestyren som skall göras. Som att sätta på sig solkräm och badda de varma fossingarna. Livet kan vara så stressigt och plågsamt ibland. Men ni läsare vet ju själva hur svårt det är att få livspusslet att gå ihop…vi tre León
peñitas4 peñitas5 peñitas6 peñitas7 peñitas8Vågorna på Las peñitas är enormt stora. Vilket gör platsen till ett populärt tillhåll för surfare. 
peñitas9Naivt nog så lekte jag lite för mycket i de här vågorna och snurrade runt som en liten hjälplös docka i vattnet och kom en aning för nära ett par klippor. Ajabaja Axel.
peñitas10

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.