København och yoga

Det blev inget med “Malou – efter tio” för denna säsongen. Redaktionen har gjort andra prioriteringar fick jag reda på i dag. Vi får hoppas på att det blir ett inslag till nästa säsong!

Den senaste veckan har jag gjort yoga varje dag. Det kan varmt rekommenderas. Jag mår bättre i både kropp och själ, om en vill uttrycka sig y clichéaktiga former. Jag tror på yogan, eftersom att det är naturligt, oforcerat sätt att röra på kroppen och som samspelar med andningen. 

Igår satt jag hemma med pappsen och slötittade på tv. Jag fick ett nyck och sa till mig själv “Näh, nu är det dags att roa sig själv, nu far jag till Köpenhamn”. En timme senare var jag på väg mot den danska huvudstaden. För mig var det lite av en nostalgitripp att åter igen ta färjan över mot Danmark i Helsingborg. De allra första gångerna jag gick på gayklubb och gaybar var i just Köpenhamn. Jag minns tydligt än i dag första gången jag nervöst klev in på baren “Masken” för första gången. Gaycommunityt välkomnade mig med öppna armar och de kände kanske igen sig själva i sjuttonåriga mig. 

Det var flera år sedan sist jag åkte till Köpenhamn för en “gay nighty out” och Köpenhamn gör en aldrig besviken! Det var en otroligt rolig afton och jag träffade på en kille som jag träffade just den där första gången som jag var i Köpenhamn på gaybar. 


Fest natten lång!

När jag kom tillbaka tidigt på söndagsmorgon så var byn fylld av vacker snö.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.