Uppdatering

Por un tiempo no escribiré en español. ¡Porque nadie me anima seguir haciéndolo! Nadie comenta las entradas… ¡Sólo pueden culpar a ustedes mismos!


 

Nu är det ett tag sedan jag senast publikerade något på bloggen. Jag ska ge er en förklaring: (det vill säga ursäkt) 
1. Jag har spenderat timvis med tid med att överföra gamla inlägg ifrån den gamla bloggen till denna. Jag vet inte om du har lagt märke till det. Men i fliken till höger på bloggen går arkivet nu tillbaka till april 2011. Ta en titt tillbaka i arkivet om du har lust. 

2. För ett par dagar sedan förlorade jag mitt kort, pass, pengar och mobiltelefon. Jag har haft fullt upp med att kontakta konsulatet, prata med otrevliga poliser på stationen och förbereda mig på att jag skulle behöva vara tvungen att först skaffa ett tillfälligt pass i Managua och sedan åka tillbaka till Guatemala för att skaffa ett vanligt pass. Att blogga har inte varit prioritet nummer ett under denna period som du kanske kan förstå. Till slut så har allting ordnat sig dock kan jag avslöja. Mer om denna incident kommer eventuellt längre fram. 


Nu är det en månad och en dag sedan jag bestämde mig för att jag skulle bli vegetarian. Jag lovade ju att återkomma efter en månad för att berätta hur det gått och om jag valt att fortsätta mitt liv som vegetarian eller ej. Svaret är… nej. Jag skojar bara. Svaret är ja. Jag kommer självfallet fortsätta som veggo. Det känns som det naturliga och självklara valet. Jag ser inte mig själv som en person som äter kött. Det finns för många skäliga anledningar till att inte äta kött helt enkelt.


jamen bra

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *