Kaffesump, Drøbak och diverse.

11Jag har fått in många frågor ifrån er läsare gällande hur mitt rum ser ut. Jag har nu gett vika inför era påtryckningar. Varsågoda. Så här ser mitt rum ut (när det är städat). Trappan till vänster i bild leder upp till min stora, fina loftsäng. 

Nu var det avklarat och vi kan gå vidare med dagens inlägg. 1I led i min ambitition att inte fastna i något hamsterhjul och njuta av det liv som gud (mamma och pappa?) gav mig så for jag någon timme tidigare mot jobbet och gjorde en avstickare till Drøbak. Planen var att ta lite fina foton. Ni läsare här på bloggen får agera kritiker och avgöra om jag lyckades med mitt mål eller ej.

Drøbak En plats som jag och Haraldsson tidigare har besökt. Då tog vi båten som ni ser på bild, ut till Oscarsborg festning. Fästningen är mest känd för att ha sänkt en tysk kryssare under kriget. 
2 4 5 6 7 8 9Nu ska jag vara ärlig. Drøbak är minst sagt en pittoresk småstad. Det var mitt första intryck. Nästa tanke som slog mig var hur mitt liv skulle kunna vara om jag hade bott där. Den tanken var inte lika charmerande. Jag är en verkligen en människa som trivs i en större stad…

För en dagsresa från Oslo är dock Drøbak absolut att rekommendera för en liten tur. 
10Holdbart är ett koncept som faller mig i smaken! Produkter som har löpt ut av dato (ursäkta svorskan) säljs för ett kraftigt reducerat pris. Snällt mot miljön – men framför allt snällt mot plånboken!  
11Jag har glömt att berätta för er att jag kan spå i kaffesump! Min kära rumskamrat Are blev helt förbluffad över min träffsäkerhet! Vill ni beställa tid så kan ni slänga iväg ett mejl. 

Ta hand om er mina vänner! Njut av vad dagen har att erbjuda er. 

Hilsen, 

Skulder Lilje

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *