Prinsessan Maria och Umas stora bråk

I dag ska ni få stifta bekanskap med Maria. Eller Ers kungliga höghet Prinsessan Maria som hon själv föredrar att en kallar henne. När en frågar henne av vilket land som hon är prinsessa så vill hon inte svara. “Det har du inte med å göra!!” svarar hon då. När hon inte har prinsessuppgifter extraknäcker Maria som skönhetsmodell. 

Maria är en av Umas allra närmaste väninner. (för tidigare inlägg med Uma – klicka på etiketten “Uma” här ovan) – Eller rättare sagt forna väninner. Det har nämligen skurits sig mellan dom något så fruktansvärt! En riktigt tragedi! Här nedan kommer ni får reda vad som har skett. Men först så ska ju självklart Maria själv få presentera sig!maria2 - copia

maria1 - copia“Som modell tycker jag att det är viktigt att se fräsch ut. Ett knep som jag har är att dra in kinderna så ser du mindre köttig ut i ansiktet.”

scandal
maria4“Gud vad du har blivit fet Uma sedan sist vi sågs! Vad har du stoppat i dig egentligen? En massa korv och ostbågar??! Ryck upp dig! Du måste banta annars kan inte jag vara kompis med dig längre. Jag är rädd.”2015-10-08-125928
“vafan..du ser ju ut som en påse skit själv?”
Uma hamnar först i chocktillstånd innan hon växlar till vredesmod:2015-10-08-130026
“JAG SKA SÄGA DIG VAD JAG ÄTIT UPP!!!! DIN MAMMA!!!” gallskriker Uma med sån passion att marken skakar.
Maria blir genast rädd. 
maria3“Men… men uma. Jag hade inte förväntat mig att du skulle sätta dig på tvären så… Jag försöker ju bara vara snäll” vädjar Maria, som snabbt inser vilket fatalt misstag hon gjort. Ska hon aldrig mer få låna Umas volumemaster? Men skadan är redan skedd. 
2015-10-08-125957“…och hon smakade jävligt gott” tillägger Uma för att mucka gräl.
maria3“Hur vågar du prata så om min mor?!” utbrister Maria stött. Hon är uppriktigt chockad av Umas barnsliga reaktion.
2015-10-08-131059

“Om du inte försvinner ur min åsyn illa kvickt äter jag upp dig också” väser Uma och avslutar därmed en utav våra tiders mest oviktiga vänskap. 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *