Moa och Axel – Återkomsten

Återkomsten till Barcelona.
Alltsedan jag flyttade från Barcelona år 2014 så har jag varit tillbaka med jämna mellanrum. Men denna gång så var det annorlunda. Jag och Moa möttes upp på Köpenhamns flygplats och for gemensamt till vår forna hemstad. 

Det är alltid underbart att vara tillbaka, men samtidigt så är det lite tråkigt att veta att man inte längre bor där. Det verkade som att den känslan var än starkare hos Moa än hos mig. Jag har haft min riktigt tuffa uppvaknande med den vetskapen. Men för henne så är det inte lika längesedan som hon flyttade ifrån staden.

Här nedan så får ni de efterlängtade första bilderna ifrån vår resa. barnaVi for så klart och spisade på Veggie garden. – Ett av stadens absolut bästa veghak.
barna11Jag visade Moa en gömd liten innergård inne i Raval som jag har velat visa henne ett bra tag.
barna22En lugn oas mitt i Raval.
barna33Placa Reial
barna44Vi for till vårt favoritställe; Salterio. Jag älskar det här tehuset. Det är nog min favoritplats i hela Barcelona.
barna55barna66barna77Moa tecknade och jag tillämpade tekniken “corriente de conciencia” – ström av medvetande och skrev av mig.
barna88ba1ba2Oj, nu var vi visst tillbaka på Veggie Garden. Härligt vad strukturerad jag har varit när jag har valt ut de här bilderna.
ba3ba4Och nu var vi tillbaka på Salterio… På Salterio får man sin alldeles egna kanna med te. Det var en ny servitör som serverades oss och han frågade om vi ville ha ingerfära i vårt te! Hoppas han stannar…
ba5ba6Vi inhandlade kläder inför utekväll på björnbar! Titta vilket matchande par.
ba7Vi tog oss upp mot bunkrarna. Jag hade köpt en halsduk för tänkte att det skulle blåsa kallt. Men! Så visade sig Barna äntligen sig ifrån sitt rätta jag! Solen välkomnade oss!
12Har ni sett maken på en så harmonisk flicka!
3451122Så inleddes utekvällen med björnbar!
33Sedan blev det röj på Arena!

Det kommer en del två ifrån Barna längre fram. Det finns mer att säga och visa, vad gäller de 5 fina dagar som vi hade i vår stad.

Ha en fin helg!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.