Kryssning med bröder

Hej och välkomna!

För ett par veckor sedan så var mina brödrar på besök för att för att fara på kryssning tillsammans med mig. Eric for upp från Linköping och Patrik tog flyget från Trondheim där han arbetar med ett projekt för sitt företag. 


Vi åkte ut till Artipelag som ligger ute på Hålludden

Vi hann inte se så mycket av konsten inne i konsthallen. 

Men luncha hann vi!

Senare på dagen lossade vi ankar och sade adjö till hufvudstaden!

“Adjö hufvudstaden!”

Väl ombord så åt och drack vi gott.

När natten trängde sig på så sattes karaokemaskinen igång och folk började skräna och supa till det rejält. Jag noterade att det rådde en slags slöja av otrohetstämning i luften. Vi spelade lite på några enarmade banditer och beskådade spetaklet som andra ställde till med, innan vi gick till sängs. 


Jag och Patrik bestämde oss för att vi skulle gå av båten när den kom iland i Mariehamn. Tiden i min telefon hade dock ställts om till finsk tid när vi hade anlänt till finska farvatten, vilket resulterade i att vi gick upp en timme för tidigt…

Vi tog en 45-minuters promenad i Mariehamn. Vi hade ingen aning om att båten skulle ta oss till ett främmande land när vi gick ombord!

Promenix.

Det var ett strålande väder när vi åkte in mot Stockholm igen.

Det mysigaste med hela resan var ögonblicket när jag gick ut ensam på däck vid midnatt med en kopp te och såg ut över det stora mörka havet samtidigt som jag hörde vågorna slå upp mot båten.


Jag ska se till så att jag planerar in fler mysiga utflykter med mina syskon snart igen.

Kommentera | Comment

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *