En helg i hembygden

Välkommen till bloggen och dagens publikation.

Föregående helg så var jag och min käre bror Eric hemma i hembygden för att hälsa på nära och kära. 


På bilden ser vi min bror Eric posera tillsammans med min faster Monica.

Monica fixar till gamla möbler och säljer dem sedan. Hon målar, lackar och donar. Inte visste jag att hon var så händig! Jag är minst sagt mäkta imponerad. Wow!

ÄNTLIGEN fick jag träffa Sara igen! Det är inte ofta jag skriver med stora bokstäver. Jag tycker det är irriterande och efterlämnar ett skrikigt intryck. Jag beklagar, men det var befogat denna gång! Jag har i flera, flera år haft lust att återse denna kvinna! Men det är inte så lätt då hon bor på andra sidan klotet, i Australien tillsammans med sin man och numera även med denna vackra böna som ni ser på bilden! Carlotta heter hon.

När jag var 15 år for jag på min första resa ensam till Madrid för att besöka Sara och hennes mamma Birgitta. Ett riktigt äventyr var det. Jag minns att jag önskade så innerligt att jag ville lära mig spanska flytande när jag befann mig i Madrid den gången. Ibland är det svårt greppa att jag faktiskt, efter idogt slit, lyckades med det. Det är jag stolt över.

Pappa tog mig på en tur med hans nya bil till Torekov. Den lilla byn hade fyllts med semesterfirare.

Paulins brygga – en av mina heliga platser.

Vi har fått en ny, sprallig krabat i huset!  Felix heter han.

På vägen upp stannade jag till i Tvååker för att se min duktiga syster tävla i dressyr. Regnet öste ner på tävlingsbanan, men Amy höll humöret uppe och bjöd på en solid insats.

Kommentera | Comment

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *