Bogotá – återbesöket

Vem har sagt att det nödvändigtvis måste vara en nackdel med att ha en lång mellanlandning? – När jag skulle flyga hem till Barcelona och Europa så flög jag från Quito och mellanlandade i Bogotá. Där hade jag runt 10 timmars väntetid innan nästa plan skulle gå mot Europa. Men just i Colombia finns det möjlighet att lämna flygplatsen. Så jag bestämde tid med min nyfunna vän Alejandro som jag hade träffat vid mitt förra besök i staden. bogota28Så här trevligt hade vi det sist jag var i staden.


Vi hade en så otroligt fin dag ihop. Vi flankerade Bogotás gator och samtalade om spansk politik. Vi gick på café och museum. Jag ville fara till Boteros museum efter att ha försälskat mig i hans konst i Medellín. bog4 bog3 bog2 bog1 bog5Jag kan inte förstår hur korkad. Jag förstår inte att jag inte drog en parallell kring att det kanske är samma artist som skapat den kattstaty som jag passerat förbi mängder med gånger när jag bodde i Barcelona…dSå här ser den ut och den är ju snarlik…
bog6Det var verkligen ett fint avslut att få spendera mina sista timmar i Latinamerika i Bogotá, som blivit en favorit. Och dessutom med denna fina gutt! 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *