Stockholm Pride 2019 del 2

Välkomna tillbaka till Prideland!

Nu var det ett tag sedan som vi sågs sist här igen. Denna gången så har jag en mycket giltig förklaring (även denna gång). Jag har nämligen pluggat intensivt inför en tentamen i preklinisk integration. Med det menas en repetionstenta som är tänkt att uppsummera allting som vi har lärt oss under de två första åren. Men nu är den tentan avklarad och kvar finns inte några fler dåliga ursäkter.

Med detta sagt så tar vi oss tillbaka till början av augusti. Det är Pride i Stockholm.

Under pride deltog jag i en paneldiskussion som anordnades av Posithiva gruppen som handlade om sex, dejting och PreP.
Åh, jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser den här bilden. Ett fint gäng! Moa låg fortfarande och sov efter en lång nattbussfärd från Oslo när den här bilden togs.
Med blommor i håret denna högtidsdag! Det tyckte inte en slusk i Sundbyberg om som jag råkade passera på gatan. “Vad fan i har du i håret?” Jag skulle ha svarat så som Moa föreslog; “Det är det som finns i huvudet som spelar roll, inte vad man har på huvudet. Och det är en relevant fråga som jag skulle vilja rikta till dig!”,
<3 <3 <3
Babsan var på plats.
Vi träffade Sanna i tåget som gick i täten för RFSU.
Betten!
Efter paraden for vi till Kungsträdgården där det var gratisfestival på gång. Mathias Holmgren sjöng supermegahiten “Något som kan hända”.
Maggan!!!
Jag instruerar hur man knäpper bilder med min fina kamera.
Jag och Moa for och hängde med Sanna och Jasper på en supermysig bar ute på en båt. Sedan tog vi oss vidare mot en stor pridefest där vi fick dansa till Linda Bengtzing. Jag fick dessutom träffa min fling. Det visade sig att the lövin’ inte var ömsesidigt den här gången. Så kan det vara. Ett fint möte och avslut var det på pride i alla fall, att få följa med honom till tuben under hans paraply och snacka.

Kommentera | Comment

Une réponse sur “Stockholm Pride 2019 del 2”

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.