En promenad genom stan.

Hej mina vännor och övrigt löst folk!

Jag har åter igen testat att lära mig franska via en metod som heter “Michel Thomas”. Den fungerar ganska bra och fördelen med den är att det är en ljudfil och man kan således öva franska samtidigt som man åker tunnelbana eller städar till exempel. Konceptet går ut på att man blir den tredje klasskamraten. Man lyssnar på läraren och säger högt för sig själv (eller i huvudet) det som läraren ber om. En utav de personerna som agerar klasskamrat är väldigt korkad. Det innebär två saker. 1. Man känner sig extremt duktig i jämförelse med henne. 2. Man blir vansinnigt irreterad på hennes trögtänkthet. – Men man får ta det onda med det goda antar jag. 


Jag har varit ute och tagit lite bilder under de senaste dagarna. Var goda och njut.

hgiughohJag och Haraldsson hade en liten “photoshoot” i Frognerparken, vilket resulterade i en ny proffebild. 1Ensam och övergiven satt jag och väntade på Mosen. Vi skulle promenixa en liten stund i Frognerparken. 
2 3 4I dag begav jag mig ut för att ta lite bilder i staden. 
5Slottet.
11Karl Johan.
22 3344 55Haraldsson har skaffat sig en ny kamera. 
66Haraldsson och jag fattade ett djärvt beslut. Vi ville se något nytt och tog första, bästa trikk till ändstationen. Vi hamnade i Bekkestua. Väl där fann vi en krattandes gammal man som rekommenderade och oss att ta en titt på en före detta skola, byggd före kriget, som utbildade blivande husmödrar. Numera är det ett bostadhus. 


À bientôt

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.