Postkodsmiljonären 2008-2009

En del av er kanske till att jag och min bror för ett par år sedan deltog i programmet Postkodmiljonären. År 2011 var jag och Eric med i en specialversion utav programmet – en s.k. Studentspecial. Vi kan sammanfatta det äventyret med att vi minsann var minst sagt missnöjda. Vi vann visserligen 100 000 sek att dela på, vilket är fy skam på något sätt. Det nesliga var dock att vi inte använde några utav de livlinor (hjälpmedel) som vi hade till förfogande. Mennu har 4 år gått och jag känner mig glad och stolt över prestation. – BItterheten har lagt sig. 

När vi väl kom med i programmet, så var det faktiskt vår tredje försök. Det är det inte så många som vet om. Redan år 2008 så hade vi försökt att komma med i programmet. Vi blev antagna och åkte tillsammans med våra päron upp till Göteborg för att tävla. Väl på plats så lottades rangordningen i vilken en skulle ha chans att kunna komma in i programmet. Vi hamnade någonstans i mitten utav rangordningen. Det räckte dock inte för att det skulle finnas tid för oss att deltaga i programmet och vi åkte hem utan att ha fått vara med.   

postkod5 postkod3 postkod4 postkod6Dessa två härliga, tjejerna var före oss. I klippet nedan så ser har de klippt ihop det som om de resonerade i 5 minuter. I själva verket så höll de på att resonsera i vad som kändes som 20-30 minuter. Det var outhärdligt att sitta och beskåda. 

postkod1Den castingansvariga lovade oss att vi skulle kunna få vara med i ett annat program, i ett annat sammanhang. Jag tog henne på orden och hörde av mig till henne med jämna mellanrum. Till slut så fick vi åka upp igen till studion i Göteborg. Där fick vi sitta och låtsas vara med i programmet och svara på ett par frågor. Det var ett så otroligt pinsamt ögonblick och jag minns att det kändes som att publiken verkligen undrade vad vi gjorde där eftersom att vi inte skulle tävla.

På bilden ser ni tydligt hur vi kände oss efter den där upplevelsen.  
postkod2Jag ska försöka få fram en video på när vi var med och deltog i programmet. Ni får vara tålmodiga.

À suivre…

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *