Höst och vinterns bilder 2021 part 1.

Välkommen tillbaka till bloggen.

I två stycken inläggen kommer ni att få en liten tillbackablick på de händelser som jag har valt att föreviga under hösten och vintern 2021.

Jag, Daniel, Olof och en kompis till Olof åkte ut till Domarudden för att gå i skogen och bada vedeldad bastu tillsammans med ryssar.
Det var en härlig höstdag och solen visade sig på sitt gladaste humör.
Daniel trånar efter sin Olof.
Jag var på Hallwylska palatset tillsammans med några kollegor från ett av mina jobb. Vi fick en rundvandring av palatset och sedan gick vi på en utställning som hette “Bögar. Mötesplatser i en förbjuden tid” som var en otroligt fin utställning där man fick lära sig mer om Stockholms gamla cruisingområden.
I palatset hade de sin alldeles egna bowlingbana.
I en del av utställningen “Bögar. Mötesplatser i en förbjuden tid” hade man byggt upp ett rum som skulle likna en offfenlig toalett. Sedan hade man försökt få upp lite av de texter och bilder som hade insamlats och sparats av en man som tidigare arbetade på palatset.
Här är en bild på de olika mötesplatser som tidigare fanns för gaysen, där de kunde cruisa.
En bild på Mario, som är en trevlig spanjor, som bor i samma korridor som jag. Vi snickesnackar en del.
Den här bilden är tagen under en helg i november när vi var ute i Solvik för att fira Stinas födelse och vaccination. Det kändes som att vi var på kollo tillsammans. Det var en väldigt gemytlig stämning. Vi åt god mat, festade, badade bastu och promenerade i skogen.

Kommentera | Comment

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *