Häng i Oslo

HeJ mina kära vänner!

Jag ska dela med mig av lite bilder från härligt häng i Oslo. Men först ska det handla om något helt annat. I april så delade jag med mig av ett härligt tips för att få ett bättre liv och en drägligare vardag. Tipset, som ni kan läsa om i sin helhet här nedan, handlade om engångskameror. Genom att köpa engångskamera, knäppa lite bilder och en tid senare framkalla bilderna, kan vara ett av de små glädjeämnena i livet. Genom att följa de enkla stegen i publikationen nedan, kan din vardag bli förgylld.

Dagens tips

Bilder som är framkallade på traditionellt vis. – Ett glädjeämne i livet.
Det är en mysig vana som jag har börjat få in att dra på Laundromat. Det är ett mysigt café där en även kan tvätta sina kläder. Perfekt för en pojke som mig, som inte äger en tvättmaskin.
Jag tycker inte att ovanstående påstående är tillämpningsbart på precis alla situationer. Ibland är tiga bättre än guld, precis som det gamla ordspråket säger.
Vippa är en ny, cool mathall som öppnat upp ute på Vippentangen som är ett näs mitt i centrala Oslo där båtarna till Köpenhamn avgår ifrån.
Vippa från utsidan.

Salt – ett nomadiskt konstprojekt. Du kan läsa mer om mitt och Moas besök här nedan.

Bastu och Bygdøy med Betts

Jag har hängt på Sørenga tillsammans med Vendela och hennes fina vän Julia som var på besök. Sørenga är en av mina nya favoritplatser i staden. Vi lapade sol och lyssnade på Sommar i P1.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *