Gästinlägg av syster Amy

För 8 540 dagar sedan skedde ett mirakel. Jag kom till världen.

Nog talat om det.

Nu ska min syster Amy göra ett gästinlägg.

Jaha, hur ska jag börja?  Det var ju ett tag sedan jag gjorde ett gästinlägg sist, så nu kanske min bror har fått fler följare som inte vet vem jag är, vad vet jag?

Jo jag är en tjej som fyller fjorton år efter jul. Jag älskar djur och är hästgalen och därför rider jag mycket och ägnar mycket tid åt det. Jag tävlar även inom ridsporten och jobbar mycket med mina mål. Ibland känns det som att man inte hinner med allt man vill för att hästarna tar mycket tid, men skolan måste tyvärr alltid gå före hästarna. Men om skolan inte hade varit så viktig som den är hade jag nog lagt mer fokus på hästarna än vad jag redan gör.

Jag gillar även One Direction och lyssnar en del på deras musik, mina kompisar tycker min musiksmak kan vara lite konstig ibland för att jag lyssnar inte bara på den “nya” musiken som alla andra gör utan jag lyssnar på “gamla” och andra låtar. Så man kan säga att jag har en väldigt blandad musiksmak.

Mina favoritfilmer är nog Fury, War horse och många andra men såklart inte bara krigsfilmer! Fury visste jag inte ens att jag inte fick se förrän jag hade sett den, jaja man kan inte veta allt och jag tyckte den var bra och inga mardrömmar om den filmen heller.

11149312_830637133683806_3896653732565895449_n

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.