Back in Oslo – Del 2

 

Jag inleder dagens blogginlägg med detta trollbindande ansikte som kan få vilka man som helst att falla som en fura. Idag väntar ytterligare bilder som ska få dig att känna dig missunnsam och avundsjuk. Varsågod. Njut.
Mina fantastiska kollegor.
Den fantastiska skogen som jag har gått igenom på väg till arbetet.
Det fantastiska trädet.
Den fantastiska sjön.
Fantastiska Ida
Ett fantastiskt café.
Fantastiska Lina.
Jag misstänker att det ibland är svårt att skönja min ironiska underton här på bloggen. Men vet du vad? Det bryr jag mig inte så mycket om. Det är ju trots allt jag som är herre här i detta lilla skrymsle i det som kallas för cyberwebb. Men nu byter vi takt och ton. Den 13:e januari fyllde jag 25 år gammal. Det var något som jag hade tänkt sörja. Mitt i min planeringsprocess sa bruttis på som ni ser i bild “Stopp och belägg!”. På bara ett par dagar organiserade hon upp en prima tillställning till min ära. Så fint! <3
Jag kände mig så otroligt lyckligt lottad över att ha så många fina människor på mitt party. Här på bilden ser vi Olof.

En söndag for jag till Tøyen för att möta upp med dessa Betts i Palmhuset. Vi satt och fikade i Medelhavssektionen och delade med oss för varandra om de senaste händelserna i våra liv. 

Jag tog tillfället i akt för att öva på min nya hobby – korttydning. 
Korten kallas för tarotkort och det är en mångårig tradition att spå med hjälp av dem. 


Min och Moas lägenhet är ganska så mysig trots allt. – I alla fall när den är städad.


Mattilsynet stängde ner denna restaurang nyligen. Jag och Moa åt för glatta livet när vi var där och sörjer  mattilsynets beslut. Var är protestlistan?!

Denna bulle vid namn semla har ju som bekant sin alldeles egna dag. För Haraldsson är detta en viktig dag att fira. Följdaktigen for jag hem till honom för att mumsa.


Nu tackar jag för mig, för denna gång och tackar för tålmodighet. 

Ha en fin dag videre! 

Hilsen, 

Skuldre Lilje

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.