Syttende mai og Karlstad

Jag jobbade denna syttende mai. Utav den anledningen så hade jag inte heller lust att slå på den stora trumman och gå på en stor fest. Det ville inte heller min trogna kumpan Moa Mikaela. Vi firade, bara hon och jag. Det var supermysigt.
Vi åt härlig vegopizza på Peloton. Efter det så drog vi ut på en liten barrunda. Vi fann kackerlackor och utmanade varandra. Det blev en minnesvärd afton.  
Helgen samma vecka for jag mot fäderneslandet, mot Karlstad. På vägen dit stannade jag till i Årjäng kommun vid  gården Ögårn i Dusserud som är en av Värmlands bäst bevarade bondgårdsmiljöer från början av 1800-talet. Här ringde jag även ett telefonsamtal till Moa Mikaela och låtsades som om att jag var med i en deckare. Vitsipporna skulle färgas röda av blod. 
Målet med min resa till Värmlands huvudort Karlstad, var att besöka den fagra kvinnan i bild. Hennes namn är Jennie. Hon hade bjudit mig på partaj! 
Jag fick bada i Vänern tillsammans med Jennies snälla pöjkvän Fredrik. Fredrik kommer från Åland.

Det var havstema på partajet. Jag är utklädd till Ariel. Till höger om mig ser ni sjöodjuret Ursula. Jennie är utklädd till maneten.
Spice girls

Dagen efter var det dags för turistande!
Vi besökte Lars Lerins konstmuseum Sandgrund. Jag var mäkta imponerad. Vilken fantastisk konstnär. 
Tack Jennie för en fin helg tillsammans!
Löv. 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.