Stockholm och Växjö

sthlmJag for upp till Stockholm efter att jag hade varit i Köln. Jag skulle medverka i ett projekt för en bok och åkte upp till Uppsala för intervju. Det blev tyvärr inget av det där, kort och gott. Men det var bättre så. 
Jag sov hemma hos Agnes <3 och hennes pojkvän Joakim. Det var en fröjd att åter få träffa Agnes efter så många år. Jag gillar verkligen den bruden väldigt, väldigt mycket. Jag känner mig så trygg och behaglig när jag umgås med henne. En väldigt, väldigt fin tjej. Jag kände mig så otroligt välkomnad när jag bodde hemma hos henne och Joakim. Jag lagade rotfruktssoppa med hummus en kväll och dagen efter lagade Agnes en utsökt veggolasagne med rostad pumpa! Kan ni tänka er…
Frågan som ni alla ställer er kvarstår. Varför togs det inga bilder? – Förlåt. Para la próxima…
img_1237_56d21e9e2a6b227f593c819aJag tog en sväng inom Gamla stan innan jag tog tåget tillbaka till Skåne. img_1254_56d21efdddf2b35a7e5ab913 (1)Jag for till soliga Växjö för att föreläsa. 

Jag blir duktigare och duktigare på det jag gör. Det känns kul. Samtidigt finner jag hela tiden saker som jag kan slipa på och förbättra.
Jag blir duktigare och duktigare på det jag gör. Det känns kul. Samtidigt finner jag hela tiden saker som jag kan slipa på och förbättra.

växjö

Efter den här föreläsningen for jag till Barcelona med Moa. Vi både behövde komma iväg. Vi spenderade ett par fina dagar tillsammans där. Inom kort får ni “Axel och Moa – återkomsten. 

À suivre…

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.