Razzies överraskning

Inför Razzies tjugotredje födelsedag  planerade jag och Moa en överraskning åt honom. – och en överraskning blev det sannerligen! Vi for till de vördnadsbjudande kirkeruinene vid Maridalsvannet! 

1Maridalsvannet
2 3 4 5 6Kyrkan uppfördes på medeltiden. Numera så sätts det upp en teaterakt varje år i slutet utav sommaren.
7Detta är livet. Dryck, mat, sötsaker och fina människor.
9 10 11 12 13 14Innan vi for till ruinerna hade vi hört talas om en gammal legend ifrån medeltiden om endruid som bor i ett litet hus. Enligt legenden så uppenbarar sig druiden varje år, fredagen den 13:e.   

När vi läste om det här skrattade vi mest och lade inte så mycket vikt vid att vi ju faktiskt skulle besöka ruinerna just fredagen den 13:e. Vi avfärdade alltsammans som trams. 

Men ni må tro att vi blev förvånade när det visade sig att det hela var sant! Plötsligt uppenbarade sig en gammal man som en vålnad ifrån en svunnen tid! Sin ålder och otidsenliga stil till  trots, tog han till synes mycket erfaret, ett par foton på ruinerna. Sedan försvann han bort lika snabbt som han komma. Vi satt som paralyserade i flera minuter efter att spektaklet hade beskådats och förstod att vi hade varit med om något mycket speciellt.  

Uno drömde mardrömmar den natten.
15Två pluttar

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.