Kungälv

Först och främst skulle jag vilja be om ursäkt för den dåliga bildkvaliten. Ni har blivit bortskämda med utmärkt kvalité utav bilder på min blogg tidigare. I det sista så har jag dessvärre inte kunnat upprätthålla samma nivå då min har befunnit sig hos min bror i Linköping. Jag ber om er förståelse. Nu är emellertid kameran åter i mina händer! Som jag har längtat…

För lite mer än en vecka sedan for jag och Uno på kurs om hiv i Kungälv. 

kungälv6Jag och Uno packade väskan för att bege oss på utflykt till Svea rike. 
kungälv5På tåget stötte vi på en s.k crazy catlady som skulle till Göteborg för att ställa ut sina katter. En ganska märklig företeelse kan jag tycka. Men vi alla har våra hobbies. 
kungälv4Regnet till trots, så njöt jag av flanera runt lite i Kungälv innan kursen startade. Det är en mysig liten ort.
kungälv3 kungälv2Göteborgs kex ligger… inte i Göteborg. Utan i Kungälv. 
kungälv1Jag som hade lovat mig själv att äta nyttigt. Men vad ska en göra när man kommer till en fabriksbutik där de säljer godsaker? Hujeda mig!
kungan1kungan2Vi bodde på ett fint hotell precis intill Bohus fästning. 
Kungälv (1)Jag passade på att införskaffa mig vissa förnödenheter när jag ändå var på plats i mitt kära gamla hemland. Som ni säkert kan skönja så var dock mina matkassar ofantligt tunga! Ack och ve!
Kungälv (3)Jag och min kamrat Marcela hade en väldig tur när vi träffade på dessa härliga raggerz som var ute på raggarrunda. De körde oss tillbaka till hotellet!
Kungälv (2)Ha en fin måndag mina vänner! 

Continuará…

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.