Köln

Nej nu får det vara nog!

Jag har fått klagomål från er läsare om att det inte uppdateras tillräckligt ofta på den här sidan. Det kan jag hålla med om! Jag har ju för bövelen flyttat till Paris och försöker skapa mig ett liv här. Allt detta, utan att ni har blivit underrättade! Fy och skam!

Jag är äntligen klar med mitt CV och personliga brev, som jag har översatt till franska. Jag har fått mycket hjälp av en nyfunnen, fin vän vid namn Yuna samt en vänlig främling som hjälpt mig med mitt CV-skrivande. 
I dag har jag varit ute och lämnat CV:n. Min franska är ju dessvärre undermålig. Jag förstår väldigt bra, men när jag själv ska tala så blir det mer komplicerat… Men det kan bli svårt att få ett jobb, nu när min franska är så dålig. Men jag pratar på, ger mig inte. Jag får headlighta min spanska och engelska så länge. Franskan kommer ju att komma till mig. 

Jag bara hoppas och åter igen hoppas på att jag fixar ett jobb. Jag ska göra vad jag kan för att det ska bli så. Jag vill inte misslyckas. 

Så här knäpp är jag. Jag sitter här med min franskbok på en lördagskväll...
Så här knäpp är jag. Jag sitter här med min franskbok på en lördagskväll…

Nu lämnar vi det där snacket åt sidan.  Nu blir det lite mer lättsamt. Vi tar oss tillbaka till Svea rike. 

Hemma i Båstad var det vårväder...
Hemma i Båstad var det vårväder…
Men jag lämnade byn för att fara på festival i Köln! Jag bodde hemma hos en herre vid namn Martin som min vän Moa råkat stöta på närm hon var i Bryssel.
Men jag lämnade byn för att fara på festival i Köln! (aha, nu kom Köln in i bilden som ju inlägget faktiskt är döpt till) Jag bodde hemma hos en herre vid namn Martin som min vän Moa råkat stöta på när hon var i Bryssel.
Katedralen
Katedralen

köln nummer 4 kanskePartystämningen var på en hög nivå! Jag älskar karneval! Alla är goa och glada och njuter av vad livet har att ge! Som pussar till exempel…köln1

Vi for till en bar där det spelades traditionell, "kölnsk" karnevalmusik. Stället kändes härligt homo. Fick samma sköna vibbar som när jag går på bögisklubb.
Vi for till en bar där det spelades traditionell, “kölnsk” karnevalmusik. Stället kändes härligt homo. Fick samma sköna vibbar som när jag går på bögisklubb.
La catedral
La catedral
Clowner!
Clowner! – Payasos!
Bongobongtrummorna var framme!
Bongobongtrummorna var framme!
Unos majos españoles
Unos majos españoles
El desfile - Paraden
El desfile – Paraden

kskjsimg_1190_56d217419606ee69b8927c3aimg_1195_56d21776e087c305a3f706b1paradennnnnnn paradennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn2

Efter att jag hade kommit hem från Köln for jag direkt upp till Stockholm. Mer om den resan och om “Moa och Axel – Återkomsten” kommer inom kort. 

Stay tuned!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.