Veggofestival

Moa är en bra vän att ha. Jag har blivit bjuden på så fantastiskt god och spännande veggomat hemma hos henne. <3 Titta bara!

1Visst vattnas det i munnen?
2 3Moa är en stor inspirationskälla för mig vad gäller matlagning.MOaaaaaaPå tal om inspiration så for jag och denna underbara kvinna på veggofestival för ett tag sedan! Där blev jag så otroligt inspirerad till att lägga om min kosthållning och få den ännu mer näringstät. Nu blötläggs frön och nötter och det äts mer råa grönsaker. Jag känner att jag mår så mycket bättre av att äta bra. Speciellt med mitt slitsamma arbete. Jag är riktigt peppad!1Det fanns en mängd stånd med spännande maträtter!
3 We all love our gratisprøver, don’t we? Speciellt när det är gratisprøver utav svenska Oumph!
45 6Så här lycklig blir jag utav Oumph. Har du inte prövat Oumph – gör det! Bästa köttsubstitutet på marknaden! Smakar som kebab, fast utan den bittra eftersmaken.
7Moas spanska polare var också med.img_1501_5738a8ac2a6b223e954e2f57Vi gick på två stycken seminarer. En handlade om veganism och vegetarianism kopplat till klimatet. Vad tar jag med mig? – Ur miljösynpunkt spelar det väldit liten roll om ditt kött är lokalproducerat eller kommer ifrån Spanien. Det är fortfarande en extremt stor klimatbov.

Den andra seminariet handlade om näringslära. Vad lärde jag mig? Alger, groddar och baljväxter har en extremt bra näringstäthet. Broccoli är en mer nyttigt vad jag visste sedan tidigare. 


img_1536_5738a8b59606ee71f78d5831
Ha en fin måndag mina vänner! Stortinget är färdigpyntat och klart – imorgon är det syttende mai! Det blir bra det.

Continuará…

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *