Nyår 2015

Jag bestämde mig ett par dagar innan nyår att jag minsann ville fira det i Oslo och inte här hemma. Sagt och gjort, så bokade jag en resa upp till Oslo. Det blev en trevlig liten visit. Jag träffade en superfin kille, hängde med en kompis ifrån Stavanger vid namn Martin, Mosis och så gick vi och tittade på den nya Star Wars-filmen. Jag som inte hade sett de tidigare filmerna i serien såg mig tvungen att titta ikapp. Jag har nu sett episod 1-3. 4-6 hann jag inte med. Men ja, nu förstår jag vad the fuzz was all about. Jag fattar grejen och har svårt att förstå att jag i så många strävat emot. Nu har jag tre stycken filmer kvar som jag ser mycket fram emot att se! Tänk er det! Det är inte många som har kvar en sån upplevelse att se fram emot! 
31_dec_2015_nyar_1Nyår firade hemma hos oss med en massor av god mat! Bland åt vi saffranspolenta, rödbetsbollar (godast av allt!), sallad, guacamole, alioli, fyllda paprikor, bakpotatis m.m. 
3 4 5 6Ellinor hade knåpat ihop en liten nyårsquiz! Vi vann… hehe
7 8 9Eric bakade utsökta croissanter!

Ska snart upp igen till Oslo och ta blodprover. Jag har inte nämnt det än för er, men den 17:e ska jag sedan vidare Oslo till… Island! Jag har hyrt en bil och ska åka runt och se på den vackra naturen. Jag ska äta en massa god mat och testa Reykjaviks nattliv. Det ser jag fram emot väldigt mycket! Jag har velat åka till Island i flera år. 

Stay tuned!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.