MOA GÄSTBLOGGAR

Hej alla Axels läsare! Nu är det Moa som är här inne och hälsar på. Jag har nämligen lovat att gästblogga medans mina kära vänner axel och uno och erik är ute på resande fot!

Jag ska berätta om vår historia. Den börjar den 7e Januari 2013, då vi båda började jobba för One Contact i Barcelona.

Det var en fin tid, fylld utav utflykter och fester.

Vi bodde under en ljuvlig tid ihop i clot! Tillsammans dansade vi loss på alla Barcelonas gayklubbar, dansade bugg på turistklubbarna, åt god mat och upptäckte stadens guldkorn! Mången linsgrytor har förtärts tillsammans med denna man och många mystiska män har vi träffat ihop. Vi har många fina minnen tillsammans <3

Efter en stund flyttade denna fina katalanska in och vi blev en riktig dundertrio!

Efter detta har hunnit med många utflykter, vi har åkt till marocko och ibiza tillsammans, men mer om detta i ett annat inlägg. Jag har lite bråttom till mitt flyg så kan ej leta reda på dessa bilder!!

I barcelona var vi trogna besökare hos Krypton-festerna! Några söta pojkar som anordnar maskeradfester på olika ställen runt om i Barcelona.

De har olika teman varje gång!! Får skriva mer om detta i ett annat inlägg känner jag nu.

Axel och vår fina vän Lovisa som fortfarande bor kvar i Barcelona.

Axel och min lillasyster på ett hotelltak i Barcelona. När vi skulle upp hit frågade vakten “bor ni här eller” och axel ljög helt skamlöst och sa “ja!”. En ynka misstänksam blick från vakten lyckades dock bräcka vår vän Manel som erkände att vi inte alls bodde där utan bara ville se utsikten. Som tur är så var vakten trött och sa “jaja säg inget till chefen bara”.

Ha det så fint på resan nu kompis!!!!!!!

Ja själv ska jag heva i mig min morgonsmoothie nu och lubba till flyget! Åker på festival nu! Ni kan vänta er ett till gästinlägg inom kort. Kram på er alla från Moa!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *