Kaylas återkomst

2010 så hade vi en amerikansk tjej vid namn Kayla West som utbytesstudent som bodde hos oss i mitt lilla Våxtorp.
Kayla är en superpositiv, lättsam brud som jag och min bror blev väldigt fästa vid. Ända sedan hon åkte i början av januari år 2011 så har jag inte sett henne då hon bor på andra sidan Atlanten. Nu verkar det som att vi ska kunna komma att återförenas efter alla dessa år, då Kaylis ska flytta till mitt kära Barcelona i januari för att studera! Det ska bli väldigt kul att återses då vi har så många kära minnen tillsammans. Något som jag fortfarande saknar är att dansa som en fullständig galning till låten “Release me” på högsta volym tillsammans med henne. Vi gjorde till och med våra egna koreografier till olika låtar.  
Jag och Kayla åkte även tillsammans till Italien. Detta fotot är taget på nyårsafton. En galen kväll, minst sagt. Mitt bästa nyår någonsin. Vi firade det med skumpa tillsammans med tusentals glada människor och fyrverkerier utanför Colosseum. Vi hade inte bokat något vandrarhem den natten eftersom att det var så dyrt på nyår. Därför hoppades vi på att kunna ragga upp någon. Vi misslyckades med det försöket och sov på toaletterna på det vandrarhem som vi bott på dagen tidigare. 
 
Vi tog en tur ut till Florens tillsammans. Den dagen var ödesmättad då jag blev påkörd av en bil. En surrealistisk händelse som jag gärna berättar utförligt om en annan dag, om ni läsare vill. 

Kommentera | Comment
 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.