Hora de ir a Cuba – Dags för Kuba

Dentro de unas horas estaré en el aeropuerto de Copenhague para coger el avión que  me llevará primero a  Moscú donde hago escala. Luego cogeré otro avión que me llevará a mi destino final; La Habana!

Durante nuestras dos semanas en la isla no podré publicar tanto en el blog. En Cuba el internet es lentísimo y cuesta mucho prestar un ordenador. Así que les daré más información cuando hemos llegado a La ciudad México que será el próximo alto después de Cuba. Pero también puede ser que aparece una o dos publicaciones especiales durante la estancia en Cuba y en los siguientes días habrá publicaciones prescritas para ustedes.

Espero que mi hermano vaya a escribir unas publicaciones también.

Por cierto, que les he engañado! El tatuaje era falso! Jejejejeje…


Om ett par timmar tar jag flyget ifrån Kastrup lufthavn till Moskva där jag ska mellanlanda innan jag tar flyget mot min slutdestination; Kuba!

Under de två veckorna som jag, Uno och min bror Eric befinner oss på ön kommer det vara svårt att hålla er uppdaterade. Detta på grund utav att internetupppkopplingen inte är den bästa på ön och det kostar väldigt mycket att använda internet. I tillägg är de datorer som finns  på ön inte direkt moderna längre och har gamla tjocktvskärmar som hämtade ifrån 90-talet.
Jag kommer att ge er en uppdatering så fort vi har landat i Mexico city som är nästa anhalt efter Kuba. Men innan dess så kan det vara så att det dyker upp ett eller annat exklusivt gästinlägg under tiden som vi befinner oss på Kuba. Dagarna som kommer kan jag dessutom garantera att det komma att komma inlägg till er.

Stay tuned!

Jag hoppas även att min bror kommer vilja att göra en del gästinlägg på bloggen under vår resa.

Jag vill även passa på att meddela att ni har blivit grundlurade! Tatuering var falsk! Hehehe…

1 2 3
Nu måste jag packa och förbereda det sista! Har lite resfeber…

Puss och klem!

Continuará…

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *