En sökning på Axel Lilja

Det kom besked om i veckan att man kan ta bort oönskade länkar ifrån google efter en dom i Europadomstolen. Detta gjorde mig nyfiken på vad som finns ute i cyberrymden om mig.
Under min verksamma tid i Laholms kommun var jag väldigt aktiv i alla möjliga sammanhang och då vi har två stycken lokala tidningar i bygden så var jag omnämnd väldigt ofta. Mycket finns inte att finna på nätet men detta är det som jag lyckades ta fram. Man kan ju säga att jag inte direkt skäms över den bilden som ges av mig på nätet. Den ser ju entydigt bra ut enligt min mening. Så det finns ingen anledning för mig att skicka iväg ett meddelande till google i alla fall.
Här nedan finns det material som jag fann, för den nyfikna.
Jag var under gymnasietiden väldigt aktiv i Ungdomsforum som var en länk mellan oss ungdomar och kommunens politiker. Jag är väldigt stolt över det arbete vi uträttade.
I tredje året utav gymnasiet var jag och min bror med i Postkodmiljonären.
Tillsammans med några andra på min skola så startade vi en lokalgrupp uatv “Ungdom mot rasism” som jag avr engagerad i under ett par år. Jag åkte på olika utbildninar och sammanträden och var senare med och bildade en lokalgrupp i Halmstad som dessvärre lades ner snabbt då jag var den enda som var engagerad nog.
Jag lämnade in ett medborgarföslag om en integrationsplan som senare godkändes och gick igenom. Per Asklund, dåvarande kommunalråd kommentarer förslaget på ett oerhört klumpigt och taffligt sätt. Jag ringer senare upp han för att konfrontera honom efter att jag läst hans kommentar. Det visar sig att han inte ens har läst mitt förslag innan han uttalar sig till tidningen. Jag skriver sedan en replik till tidningen på hans kommentar.
En insändare om vikten av att man går till valurnan.
Jag lämnade in ett medborgarförslag om HBT-certifiering som dock aldrig gick igenom.
Jag, min bror och en tjej som heter Andrea fick stipendium för att vara föredömliga elever.
Jag engagerade mig mycket i elevrådet och blev senare ordförande. Tillsammans hade vi otroligt roligt tillsammans och förde elevernas talan inför kommunen och skolans ledning.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *